مقاله

دزدگیرهای تصویری

 

  • دزدگیرهای تصویری: همانطور که از اسمشان معلوم است، دارای ریموت های تصویری هستند که سیگنال دو طرفه ای از ریموت به اتومبیل و بالعکس از اتومبیل به ریموت ارسال می کنند؛ در اینگونه دزدگیرها سیستم اعلام سرقت، علاوه بر آلارم هشدار آژیر، به صورت هشداری بر روی نمایشگر ریموت در هنگام دست زدن سارق به خودرو یا باز کردن دربهای آن عمل می کند.

 

معروف ترین برندهای دزدگیرهای تصویری موجود در بازار ایران و آسیا:

 

ماجیکار: شرکت یانگ شین الکترونیک کره جنوبی بنیان گذار برند معروف ماجیکار و پیشرو در زمینه طراحی سیستم های امنیت خودرو است که محصولات خود را تحت نام تجاری magicar به بازار ایران و سایر کشورهای خاورمیانه وارد کرد. این شرکت در کشورهای روسیه و ایالات متحده نیز محصولات خود را تحت نام های تجاری scherkhan و compostar به فروش می رساند که دقیقا همان ویژگی ها و کیفیت محصولات خاورمیانه را داراست.

 

ایزیکار: برند مطرح و با کیفیت کره ای دیگری که محصولات لاکچری و منحصر بفردی روانه بازار کرده است و بعد از رقیب اصلی خود یعنی ماجیکار، در رتبه دوم بهترین محصولات دزدگیر خودروی بازار ایران قرار دارد

سیلور/سیلورین (Silver/Silverene):‌این شرکت کره ای که در ابتدا با نام تجاری سیلورین در ایران کار خود را آغاز کرد، دزدگیرهای تصویری با کیفیتی روانه بازار کرد اما در ادامه در رقابت با دو غول دیگر این عرصه یعنی ماجیکار و ایزیکار به شدت از رقبای خود عقب ماند تا جاییکه دیگر نامی از ان در بازار ایران به چشم نمی خورد؛ اما این پایان ماجرا نبود و دقیقا زمانیکه بعلت تحریم های شدید از سوی امریکا، بازار ایران تحت الشعاع قرار گرفته بود و افزایش شدید قیمت دزدگیرهای ماجیکار و ایزیکار را در پی داشت، سیلورین بار دیگر پا به عرصه خودنمایی گذاشت و اینبار با کپی برداری نه چندان حرفه ای از محصولات ماجیکار مجددا بر سر زبانها افتاد که البته اینبار با نام های تجاری سیلور و سیلورین و تولید محصولات بی کیفیت و نسبتا ارزان چینی درصدد پس گرفتن گوی سبقت بود، که تا حدودی به این مهم دست یافت.

استیل میت: به جرات می توان گفت که این برند در تمامی سالهای حضورش در بازار دزدگیر خودرو، کم نوسان ترین و با ثبات ترین محصولات را ارائه داده است و همواره در زمره غول های این عرصه بشمار می رود.
استیل میت علی رغم اینکه همواره از نظر امکانات و قیمت جزء برندهای متوسط بحساب می آید، اما همچنان جزء خوش ساخت ترین و با کیفیت ترین دزدگیرهای تصویری بازار ایران است که توانسته مشتریان مخصوص بخود را راضی نگهدارد و خوشبختانه از خدمات پس از فروش خوب و قابل قبولی هم برخوردار است که یکی از مهم ترین فاکتورها در زمینه انتخاب دزدگیر مناسب است.
بدون تردید محبوب ترین و معروف ترین دزدگیر استیل میت، مدل ردبت (Redbat) می باشد که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید.

خانواده ماتیکس/استارلاین (تله ماتیکس، پرو ماتیکس، آپکو، ستکو): برندهای محبوب و فوق العاده با کیفیت تایوانی که احتمالا همگی زیرمجموعه و ساخت شرکت استارلاین تایوان (StarLine) می باشند و به جرات می توان آن را متفاوت ترین و خاص ترین دزدگیر اتومبیل در ایران دانست.

شرکت استارلاین تایوان که یکی از قدرت های تولید کننده سیستم های امنیتی آسیا بشمار می رود، به لحاظ کیفیت و طراحی شباهت زیادی به ماجیکار کره دارد، هرچند از لحاظ کارکرد و ظاهر کاملا متفاوت هستند.
آپکو برند انحصاری دزدگیرهای فابریک و سفارشی خودروهای ایران خودرو است و ستکو نیز مخصوص خودروهای سایپا می باشد که هردو از نظر ظاهری و طراحی و ساخت شباهت خیلی زیادی به یکدیگر داشته تا حدیکه بعنوان مثال LCD و آی سی برخی ریموت های آنها یکسان است.

آلفا(Alpha): یکی از برندهای چینی قابل اعتماد که پای خود را به بازار دزدگیر ایران باز کرد. خوشبختانه برند آلفا دستگاههایی تولید و مونتاژ کرد که عملکردی کاملا مشابه ماجیکار دارند و حتی ریموت ها و آنتن هایش نیز به برخی از دستگاههای ماجیکار قابلیت کد گیری و ست شدن دارند که برای مثال یکی از مدل های معروف آن با دزدگیر معروف ماجیکار مدل ۹۰۲ یکسان است.
PLC/Cheetah/Xenotic/A.D.L: تمامی این برندها در حقیقت همان برند چینی PLC هستند که در طرح ها و مدل های مختلف تحت برندهای مختلف وارد بازار ایران شدند. در مدل های خیلی قدیمی از این محصول، شاسی لرن (learn) برای کددهی وجود ندارد و از روش های کددهی دستی باید برای آن استفاده کرد و در مدل های جدیدتر که خود بر دو نوع قدیم و جدید تقسیم بندی می شوند، شاسی لرن تعبیه شده تا به راحتی بتوان عملیات کددهی را انجام دا

هوتای/پرفکت/استیلاک: برند کلیدی و پایه در بین این سه برند، همان هوتای است و دو مدل دیگر از روی هوتای کپی برداری شده اند. این برند مطرح و قدیمی چینی، همانند دزدگیرهای ساده اش که پیش تر درباره آن صحبت کردیم، به وفور در بازار ایران یافت می شود و یکی از مهم ترین ویژگی های آن رابط کاربری آسان (User Friendly) است. این دزدگیر نیز به مانند برند PLC به دو دسته قدیم و جدید تقسیم بندی می شود.

چیرکار (CHAIRCAR): برند چینی قدیمی دیگری که هر چند ظاهری شبیه به ماجیکار دارد و با الگو برداری از آن تولید شده، ولی از هر لحاظ با این برند کره ای متفاوت است و حتی می توان آن را بعنوان ماجیکار تقلبی قلمداد نکرد؛ زیرا فرکانس کاری و مدارهای طراحی شده برای ریموت، آنتن و دزدگیر کاملا منحصر به طراحان چیرکار است و از این حیث می توان امتیاز مثبت و قابل قبولی به این شرکت داد.

ولید (Valid)/ پروتکت(Protect)/ آپشن(Option)؛ Magicar M902F: آخرین برند مطرح بازار دزدگیرهای تصویر در ایران، مربوط به جنجالی ترین و گول زننده ترین دزدگیر تصویری تقلبی حال حاضر ایران است که هر چند به مانند چیرکار سعی کرده از مهندسی الکترونیک منحصر به خود بهره بگیرد و از نظر طراحی الکترونیکی مدارات داخلی ریموت ها و آنتن کاملا انحصاری برخوردار است، ولی با کپی برداری صد در صد از ظاهر قاب های دزدگیر ماجیکار مدل ۹۰۲ و حتی چسباندن برچسبی با عنوان magicar M902F همگان را در دام دزدگیرهای بشدت بی کیفیت خود می اندازد که متاسفانه هیچگونه اقدامی در جهت توقف عرضه آن در بازار صورت نمی گیرد.

تنون، تایسیز و وایپر (Tenon, Taysiz, Viper): این دو از قدیمی ترین های سیستم های امنیت خودرو در بازار آسیا بشمار می روند و از نظر ظاهر و ساخت، شباهت های زیادی به دزدگیرهای سیلورین دارند و به طور خاص می توان گفت که کیت ها و سیمکشی دزدگیر های تنون و سیلورین یکسان و مشترک است و صرفا ریموت ها و آنتن هایشان تفاوت دارند.

تی ال دی و ویرا (TLD, VIRA): این دو برند چینی که تقریبا هیچ خبری از آنان در بازار نیست و صرفا تولیدات سالها پیش این شرکتها در دست مصرف کنندگانشان یافت می شود، علی رغم چینی بودنشان از کیفیت خوبی برخوردار بوده و چنانچه خدمات پس از فروش خوبی در ایران داشتند، همچنان قابل رقابت با دیگر غول های این عرصه بودند؛ ویژگی بارز این دزدگیرها، عدم کپی برداری از سایر برندهاست و ریموت هایشان در هردو فرکانس کاری ۴۳۳ و ۴۳۱.۵ مگاهرتز موجود می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *